Pressrum

Följ Studentum Sverige

Premiär för YH-mässan i Örebro – många föranmälda

Pressmeddelande   •   Mar 03, 2016 14:09 CET

På onsdag den 9 mars är det för första gången dags för Studentums YH-mässa i Örebro. Och örebroarna är sugna på yrkeshögskoleutbildningar - under februari har det inkommit hundratals föranmälningar till mässan, som arrangeras på Conventum i centrala Örebro.


Den 9 mars samlas yrkeshögskoleutbildare från hela landet på Conventum i Örebro för att informera blivande studenter om sina utbildningar. Yrkeshögskoleutbildningar (YH) är unika på det sättet att de är anpassade efter efterfrågan på arbetsmarknaden, har ett nära samarbete med näringslivet och innehåller mycket praktik.


Förutom YH-utbildarna finns även CSN och Arbetsförmedlingen på plats.
– Vi räknar med att hundratals studiesugna örebroare kommer att besöka mässan, säger Erik Holmström, projektledare för YH-mässan på Studentum Sverige.


Premiär för YH-mässan Örebro
Det är första gången Studentum anordnar YH-mässan i Örebro. Förra årets YH-mässor i Malmö och Stockholm besöktes av fler än 3 600 personer, och intresset för årets mässor är större än någonsin. I år arrangeras YH-mässan i Malmö tisdagen den 15 mars i Glasklart, och i Stockholm 17 mars på Norra Latin.


Välkommen att besöka Studentums YH-mässa i Örebro!


Plats: I lokalen Club 700 på Conventum (egen ingång från Drottninggatan 42).
Tid: 11.00 – 18.00
Inträde: Kostnadsfritt!


Vill du veta mer om Studentums YH-mässor? Kontakta projektledare Erik Holmström på 076-3077163.

Studentum är Sveriges största söktjänst för eftergymnasiala studier med över 500 000 medlemmar. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera