Pressrum

Följ Studentum Sverige

Studentum höjde blodsockret på högskoleprovet

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2017 15:03 CEST

Studentum lanserade årets studenttidning på högskoleprovsdagen

Lagom till högskoleprovets start på lördag morgon delade Studentum ut sin rykande färska studenttidning Studentums Framtidsguide och NICK's kexbars utanför Stockholms universitet.

"Håll energin uppe!" och "Hoppas du kommer in på din drömutbildning!" var budskapen på Studentums lanseringsevent av sin studenttidning på högskoleprovsdagen i lördags. Mellan 7-9 på morgonen delade Studentumteamet ut tidningen tillsammans med kexbars från NICKs - en uppskattad present bland de dryga 1 500 studenter som anmält sig till att skriva provet på Stockholms universitet. Totalt skriver runt 75 000 personer högskoleprovet runt om i landet.

Din guide inför, under och efter dina studier

Studentums tidning, som ges ut en gång om året, är en guide för de som funderar på vilken eftergymnasial utbildning de vill läsa, för de som redan påbörjat en utbildning och är mitt uppe i studielivet samt för de som examinerats och ska ut i arbetslivet. 

Omkring 750 000 läsare

Tidningen trycks i 70 000 exemplar, men når genom digital lansering omkring 750 000 personer. Tidningen skickas ut till studenter, skolor, studie- och yrkesvägledare, bibliotek, studentkårer och kulturhus runt om i hela Sverige, men finns givetvis även att läsa digitalt

Vill du ladda ner tidningen i pdf-format - klicka här!

Trevlig läsning!

Studentum är Sveriges största söktjänst för eftergymnasiala studier med över 500 000 medlemmar. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy